Magneettiterapia & -korut

Miten koru voi vähentää kipuja?


Magneettiterapia on ihmiskunnan vanhimpia hoitomuotoja. Magneetit tehostavat kehon kykyä parantaa itse itsensä. Magneetit vaikuttavat veren sisältämään rautaan mm. vilkastuttamalla verenkiertoa ja sen seurauksena solujen hapensaantia parantuu. Magneetit vaikuttavat myös poistamalla turvotusta ja nesteiden kertymistä. Ne tehostavat kalsiumionien siirtymistä luustoon niin, että luut vahvistuvat. Terapiaa voi käyttää esim. energian tasapainottamiseen, kivun lievitykseen, väsymykseen ja rentoutumiseen.

Mihin luontainen magnetismimme on päässyt katoamaan?Maan tasavirtamagneettikenttä on elintärkeä kaikelle elolliselle elämälle. Tämä kenttä tukee biorytmejämme. Valitettavasti tuotamme nykyään niin paljon "sähkösaastetta", että se häiritsee ja rikkoo oman biomagnettisen energiamme värähtelytaajuutta. Taajuus on sama kuin maan magneettikentän värähtelytaajuus. Myös asuminen ja oleskelu betoni-teräs-lasirakenteissa taloissa vie meidät kauemmaksi maan magneettikentästä. Tasapainottavan magneettienergian avulla voimme vähentää vahingollisen sähköisen saasteen.

Millä tavalla magneetit toimivat?Magneetit vaikuttavat veren hemoglobiinin sisältämään rautaan. Niiden vaikutus kulkee ihon läpi ja hiussuonien kautta verenkiertoon sitä edistäen. Magneetit vaikuttavat myös hermosoluihin ja hermoratoihin sekä rauhasiin tasapainottaen hormonitaloutta kiputiloissa, jolloin solujen sähköinen tasapaino on häiriintynyt. Magneettien vaikutus palauttaa tasapainon. Magneettien avulla kehomme voi toimia luontaisella tavallaan eli parantaa itse itsensä. Magneetit eivät paranna mitään, mutta tehostavat kehon omia paranemisprosesseja.

Ovatko magneetit turvallisia?Magneetit eivät aiheuta riippuvuutta eivätkä reaktioita muiden hoitojen tai lääkkeiden kanssa käytettyinä. Niillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia.

Parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi magneetteja tulisi käyttää tauotta vähintään 120 päivää, sillä useimpien solujen ja kudosten uusiutuminen kestää sen ajan.

Sydämen tahdistimen käyttäjän ei tule käyttää magneetteja, koska tuotteet voivat tyhjentää paristot. Raskaana oleville ei myöskään suositella magneetteja.

Magneettien käytön aloitusIhmiset reagoivat usein magneettiterapian aloittamisesta muutaman päivän aikana. Magneettien käyttö saattaa silloin aiheuttaa väsymystä, pahoinvointia tai mahdollisia lämpötuntemuksia. Nämä ovat luonnollisia reaktioita ja kestävät yleensä lyhyen ajan. Kokemuksen mukaan magneettisydämiä on hyvä käyttää kahden ensimmäisen päivän ajan vain 4 tuntia vuorokauden aikana. Verenkierron normalisoituessa nämä "alkuvaivat" häviävät. On hyvä juoda tarpeeksi (n. 1,5 l) vettä tehostamaan kuona-aineiden ja myrkkyjen poistumista kehosta.

Energetix-magneettituotteiden materiaalitTuotteiden päämateriaali on jaloteräs, joka on usein päällystetty rodiumilla tai karaattikullalla. Ne eivät sisällä nikkeliä. Magneetit ovat neodyymimagneetteja, jotka ovat pienestä koosta huolimatta hyvin tehokkaat. Niiden tehosta häviää sadassa vuodessa vain 1 %.

Kaiken lisäksi Energetix-magneettikorut ovat kauniita!